Even voorstellen...


 

Cafetaria Onder de Molen is in april 2010 gestart door Jackie van de Merwe met de intentie een vernieuwende ervaring aan het woord cafetaria te geven. Samen met haar dochter Kimberly en een enthousiast jong team werkt zij aan een supervers imago waar gastvrijheid, klantvriendelijkheid, versuitstraling, hygiene en netheid hoog in het vaandel staan. Dit resulteerde in oktober 2012 tot een notering in de Cafetaria Top 100 van vakblad Snackkoerier. Onder de Molen stond hierin als 58ste van Nederland genoteerd. In 2013 werd zelfs een 47ste plaats bereikt. Een prestatie waar we zeer trots op zijn.

Het belangrijkste voor Jackie en haar team blijft echter de tevredenheid van onze klanten. Dit is de reden dat zij constant probeert te vernieuwen en de lat voor zichzelf hoog legt. Stilstand is namelijk achteruitgang.
 
Jackie en Kimberly begroeten u graag in Cafetaria Onder de Molen.
 

Wat kunt u van ons verwachten?

Uiteraard is een van onze voornaamste bezigheden het bakken van patat en snacks. Maar Onder de Molen biedt u nog veel meer. Zo hebben wij een uitgebreid assortiment aan ambachtelijke producten zoals hamburgers in diverse variëteiten , kip- en varkenshaassatè, grootmoeders gehaktballen uit de jus, heerlijk ouderwets gekruid stoofvlees, broodjes warm vlees en kipfilet en superverse rundvleesslaatjes. Al deze lekkernijen worden in eigen keuken vanaf de basis bereidt met zorgvuldig ingekochte ingrediënten en natuurlijk heel veel liefde. Want dat gaat uiteindelijk door de maag......toch?  

Ook voor vegetariërs is er genoeg te kiezen. Neem bijvoorbeeld onze swinkels Souflesse. Een heerlijke kaassouffle gevuld met echte Gouda kaas of Mozzarella-tomaat, onze Cas Spijkers geitenkaaskroketjes, de klassieke Egg sandwich en diverse maaltijdsalades die we klaarmaken terwijl u wacht. Kortom....voor ieder wat wils.
Geen zin om te koken, maar ook geen trek in patat? Wij maken dagelijks een gezonde maaltijd bestaande uit aardappelen, groenten en vlees. Zo zijn er in de herfst en winter regelmatig stamppotten of een ouderwets prakkie en kunt u in het voorjaar rekenen op heerlijke lichte maaltijden. Hier geldt echter wel op=op dus van te voren informeren of bestellen wordt aangeraden.
 

Verantwoord en gezond...

Dat zijn onze kernwoorden bij het uitzoeken en samenstellen van ons assortiment. 

Hoewel veel mensen denken dat frituren ongezond is, blijkt uit onderzoek dat dit zeker niet waar is.
Het is echter wel zo dat wij veel aandacht besteden aan de producten die wij u aanbieden.
Zo frituren wij in verantwoorde frituurolie met minder dan 6% transvet en maken wij gebruik van veelal verse en al dan niet biologische ingrediënten. Uw eitjes komen van scharrelkippen en onze hamburgers zijn van rundvlees met minder dan 10% vet. Verpakte ijsjes van Ola hebben bijna allemaal een keurmerk en zijn uiteraard zeer kindvriendelijk. Als dat niet reuze gezond is...

  Een greep uit ons merken:

- Aviko (onze koelverse frietjes)
- Gouda's Glorie (onze frietsaus en frituurolie)
- Kwekkeboom (kroketten)
- De Vries snacks (de Dordtse grondlegger van de frikandel en mexicano)
- De bourgondier (Prachtige kroketten en bitterballen)
- Swinkels (de lekkerste kaassouffles die u ooit zult proeven)
- Ola (het grootste ijsmerk ter wereld)
- Ben & Jerry's (wie kent niet de onweerstaanbare potjes)

en uiteraard nog veel meer....